The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı ziyan görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum allıkır.

Yangın ve müstacel tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu şube bazı modellerde normal kapı koluna dublör. 

Dunda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite bünyelar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane rastgele bir mütehassıslık sahaı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, oranlı fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Olası bir felaketle katlaşıldığında binada bulunan insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi midein rastgele bir Yangın Çıkış Kapısı kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça sahih açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin kötü ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve kötüın geçişinin önlenmesi midein kullanılan insanoğluın yaşama ve dünyalık emniyetliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Projeye en iyi Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı yakınlarında kolayca açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya doğruca açılmaktadır.

Report this wiki page